Sublimox oxalsyre-fordamper

Sublimox oxalsyre-fordamper

Varroatester

Varroatester fra Lyson

Greenstick

220,00 kr
På lager
SKU
1504

Baseret på oxalsyre og dermed velegnet til den grønne biavl.

Det er udviklet i Argentina og bliver allerede brugt af biavlere mange steder i verden. Herhjemme har erhvervsbiavler Kurt Holbæk forfinet metoden, og har testet det i et stykke tid. Det er ikke færdigtestet endnu, men Danmarks Biavlerforening er i gang med en test.

Greensticks er nemt at bruge og du får en god lang behandlingsperiode, som jo altid er godt for at få bugt med så mange mider som muligt i det tidlige forår.

Vi anbefaler Greensticks som en ekstra behandling, hvis du vil se hvor mange mider du har, hvis bifamilien er udsat for en sen reinvasion og lignende. Her er Greenstikcs en god måde at få bekæmpet miderne på. Temperaturen er jo tit faldet på dette tidspunkt af efteråret. Eller i foråret, hvis du har på fornemmelsen, at der er lidt for mange mider ved udvintringen. Det er her, at det virkelig flytter noget noget at få fjernet nogle mider.Greensticken er jo ikke  temperaturafhængig.

Det kan ikke anbefales at lave om eller ændre på de behandlinger, du plejer at foretage.før Greensticken er gennemprøvet noget bedre i Danmark, og vi har nogle flere resultater. Men det er en rigtig god måde at komme flere mider til livs. Jo færre mider, jo bedre trives bifamilen og dermed mindre problemer.

Det er helt sikkert en spændende metode til at få bekæmpet sine mider på, på tider af året hvor det ellers ikke er så nemt at behandle.

Se videoen herover, hvor Kurt Holbæk viser hvordan man bruger GreenStick.

Hent brugsvejledning her ...