Greenstick
Greenstick

Greenstick 10 eller 50

På lager
Varenr.
1504
10 eller 50 stk pr. pakke
120,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Greensticks er baseret på oxalsyre og dermed velegnet til den grønne biavl.

Det er udviklet i Argentina og bliver allerede brugt af biavlere mange steder i verden. Herhjemme har erhvervsbiavler Kurt Holbæk forfinet metoden, og har testet det i et stykke tid.

Greensticks er nemt at bruge og du får en god lang behandlingsperiode, som jo altid er godt for at få bugt med så mange mider som muligt i det tidlige forår.

Greensticks kan bruges som en ekstra behandling, hvis du vil se hvor mange mider du har, hvis bifamilien er udsat for en sen reinvasion og lignende. Her kan Greenstikcs være en god måde at få bekæmpet miderne på. Temperaturen er jo tit faldet på dette tidspunkt af efteråret. Eller i foråret, hvis du har på fornemmelsen, at der er lidt for mange mider ved udvintringen. Det er her, at det virkelig flytter noget at få fjernet nogle mider. Greensticken er jo ikke temperaturafhængig.

BEMÆRK: Sticken kan krystalisere i posen efter noget tid. Men den kan genoplades igen, ved at lægge posen med sticks i 60 grader varmt vandbad eller i ovnen i ca. 10 min. Herefter er sticken klar til brug igen. Bemærk: Ikke i mikroovnen.

Det er helt sikkert en spændende metode til at få bekæmpet sine mider på, på tider af året hvor det ellers ikke er så nemt at behandle.

Se videoen, hvor Kurt Holbæk viser hvordan man bruger GreenStick.

Hent brugsvejledning her ...

 

Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2022. Alle rettigheder forbeholdes