Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Virksomhedens (juridiske) navn: Bihuset v//Heino Colstrup Christiansen
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR nr. 17811703
Adresse: Rødlersvej 11, DK-4733 Tappernøje, Danmark
E-mail adresse: bihuset@bihuset.dk
Telefonnummer: +45 55 96 53 22

Etableringsår: 1. Juni 1994

Betaling

På bihuset.dk kan du vælge at betale med:

 • Dankort / VISA-Dankort
 • MasterCard
 • VISA
 • VISA Electron
 • Bankoverførsel (Intet gebyr) obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
 • EAN-fakturering
 • Kontant ved afhentning i Bihuset i Tappernøje

Efter 1. januar er det ikke længere tilladt at pålægge kunden gebyr for kortbetaling.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra bihuset.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Leveringstiden afhænger af, hvilke varer du har bestilt, og hvor de skal leveres. Som regel kan vi levere dine varer inden for 1-3 arbejdsdage. I enkelte tilfælde vil der være en længere leveringstid - for det meste i forbindelse med restordrer. I disse tilfælde vil du få besked via e-mail. Hvis du bestiller flere produkter, sender vi som udgangspunkt alle varer samtidigt.

For at få din vare leveret, skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Du vil blive præsenteret for en leveringspris, inden du placerer ordren.

Bihuset benytter forskellige operatører til levering af dine varer. Det gør vi for at sikre en prisbillig, stabil og fleksibel løsning for dig. Alt efter hvor du ønsker varerne leveret og dens vægt, vil du få mulighed for at vælge mellem:

 • Danske Fragtmænd
 • Postnord
 • DAO
 • GLS
 • DHL

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på bihuset.dk

14 dage til at meddele bihuset.dk at du fortryder købet, og herefter 14 dage til at sende varen retur.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du

 1. Har modtaget din vare
 2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse, give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved skrive til os på e-mail: bihuset@bihuset.dk eller ved at ringe til os på telefon +45 55 96 53 22

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Glas og flyende foder kan, i kraft af deres art, ikke returneres med normal post.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 300,00 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten: Brugte produkter og fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til til kundens hjem, bopæl eller arbejdsplads.

Hvornår mister du din fortrydelsesret?

Hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Bihuset
Rødlersvej 11
DK-4733 Tappenøje
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. mod forudgående aftale.

Når du sender varen retur, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret), finder Købelovens mangelregler anvendelse på varekøb.

Når du handler på bihuset.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Bihuset
Rødlersvej 11
DK-4733 Tappenøje
Danmark

Når du sender varen til os, har vi brug for så detaljeret en beskrivelse af problemet er som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på bihuset.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere bestilte varer til dig. Personoplysningerne registreres hos Bihuset og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktør og dataansvarlig, Heino Colstrup Christiansen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Alle kundeoplysninger opbevares og behandles krypteret og al transmission mellem kunde og hjemmeside krypteres ligeledes.

Oplysninger afgivet på bihuset.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde på bihuset.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bihuset via e-mail bihuset@bihuset.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til direktøren for Bihuset Heino Colstrup Christiansen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

© Bihuset. 2017-2024. Alle rettigheder forbeholdes