Grundlæggelsen

I 1977 blev Bihuset grundlagt af Hr. Knud Holm Nielsen, som udgangspunkt for en erhvervsbiavl, med op mod 1000 stader. Senere kom Hr. Jens Agerbo med i firmaet. Jens startede op med salg af biavlsmateriel, og afsmeltning af vokstavler.

Heino C. Christiansen

I 1994 overtog den nuværende ejer, undertegnede Heino C. Christiansen, Bihuset, efter at have arbejdet for Jens og Knud i ca. 10 år, hvor jeg startede som medhjælp efter skoletid. Efter skolens afslutning begyndte jeg i Bihuset på fuld tid, og kom i "mesterlærer".

Med passion

Jeg har altid "brændt for biavl", og er nok arveligt "belastet" da min far er biavler, mine bedste, olde- og tipoldefædre på både fædrenes og mødrenes side var biavlere. I alle årene har vi i Bihuset afprøvet alle de varer vi sælger i forretningen, i vores egen biavl, dette har været en klar fordel bl.a. når der skal besvares spørgsmål fra biavlerne

Tappernøjestadet

I 1990 påbegyndte vi udviklingen af Tappernøjestadet som dækker over låg, bund, magasiner og diverse tilbehør. i 2010 har vi gjort magsinerne endnu kraftigere og nemmere at samle, bl.a. med en skinne i hårdt plastic, som er nem at montere og som gør arbejdet med tavlerne nemt. Vi fortsætter udviklingen og har hele tiden nye produkter og tilretninger i støbeskeen.

Bivoks

Hos Bihuset arbejder vi med bivoks i alle stadier; vi afsmelter voksen fra biavlerens rammer og vasker disse. Vi renser voksen for urenheder og videreforarbejder denne til færdige vokstavler. En del voks sælger vi til lysstøbere i løs vægt.

Kom forbi og sig hej

I Bihuset har vi en lang tradition med at byde på kaffe og en bisnak i butikken og ligeså er vi modtagelige for spørgsmål på mail og telefon.

Vel mødt i Bihuset
Heino C. Christiansen