Bihuset inviterer ...

Kom til åbent hus i Tappernøje

Lørdag den 1. juni

8.00 til 17.00

Kom og mød andre biavlere, hør om nye produkter, og få masser af nye tips og idéer med hjem til din bigård.

Samme dag er det i øvrigt 25 år siden at Heino overtog Bihuset i Tappernøje. Det vil han gerne dele med kunder og forretningsforbindelser.

Vi leverer selvfølgelig gode tilbud og der vil være mad og drikkelse hele dagen.

Vi håber at se mange af jer til en dejlig dag i Bihuset!

Dagens indhold

Til de morgenfriske er der kaffe og rundstykker. I løbet af formiddagen tænder vi op under grillen og dagen igennem serverer vi grillede pølser med kartoffelsalat og brød, suppleret med fadøl, sodavand og lækre desserter fra Majas Food Truck. Til børnene vil der desuden være popcorn og slushice.

Mange gode tilbud!

I dagens anledning har vi slået 10% af alle varer, undtagen foder, emballage og allerede nedsatte varer og tilbud. Vi giver 20% rabat på udvalgte lysforme og 15% på alle andre lysforme.

Til de morgenfriske, og efter først til mølle princippet, har vi fundet disse varer frem (begrænset antal):
Håndslynge 3 solds "prinox" - 1.924,- (spar 480,-)
Passer til Langstroth og Lavnormal

4 solds Prinox slynge - 2.380,- (spar 595,-)
Til alle rammestørrelser

Sværmfanger pose - 187,- (spar 15%)
I år ser ud til at blive et sværm-år. Sammen med vores teleskophåndtag, der kan nå op til knapt fem meter, får du et perfekt værktøj til at fange sværmen, når den har sat sig højt oppe.

Håndslynge 4 solds SAF - Pris: 3.260,- (førpris: 3.835,-)
Passer til alle rammestørrelser! Du sparer 15%

Frugt- og honning-presse 9,5 l. - Pris: 2.600,- (spar 460,-)
Pres din honning og få mere smag i honningen. Hele pressen er udført i rustfri stål.

Vi har fyldt dagen op med interessante og relevante indslag for alle typer biavlere.


Den polske producent af maskiner til biavl Lyson kigger forbi med forskellige eksempler på deres udstyr til slyngerummet. Lyson er kendt for maskiner af meget høj kvalitet og det er en stor glæde for os, at være vært for deres udstilling.

Lyson fra Polen

Dronningeavler Jakob Germundsson fra Honninghuset Ejer Baunehøj kigger forbi. Han vil demonstrere, hvordan en uparret dronning sættes i parringsstadet. Og så vil han selvfølgelig dele ud af sine erfaringer som biavler i 24 år og som dronningeavler siden 2007. Jakob deltager i test af brugsdronninger hos Danmarks Biavlerforening og leverer dronninger i topkvalitet, blandt andet til Bihuset.

I samarbejde med Jakob, har vi sammensat et godt tilbud: Du får et komplet Tappernøje parringsstade og en uparret dronning. I tillæg fortæller Jakob Germundsson, hvordan du kommer i gang.
Pris for det hele: 215,-

Dansk dronning
Tappernøje Parringsstade
Jakob Germundsson

Vi får besøg af Majas Food Truck som vil servere forskellige desserter, baseret på honning som hovedingrediens. Maja er både biavler og kok, så der kan sikkert høstes gode fif til både kagebordet og madlavningen!

Majas desserter
Majas Food Truck
Majas desserter

Folkene bag den nye trådløse plastramme Beesnapp vil også være til stede og demonstrere deres smarte og innovative rammer, hvor isætning af kunsttavler bliver en leg.

Ti Beesnapps
Beesnapp ramme

Vi får besøg af Flakkebjerg Herreds Biavlerforening, Som er den lokale biavler forening i Næstved Kommune. De vil fortælle om alle de fordele, som følger med livet som biavler. Om det er på absolut hobbyplan eller i større målestok, er der masser af glæde og inspiration at hente gennem medlemskab af en lokal biavlerforening.

Flakkebjerg Herreds Biavlerforening
Flakkebjerg Herreds Biavlerforening
Flakkebjerg Herreds Biavlerforening