Bamsebjørn 335 gram / 240 ml
Bamsebjørn 335 gram / 240 ml

Bamsebjørn 335 gram / 240 ml

På lager
Varenr.
339
7,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet

Smart flaske til ca. 335 gram flydende honning.

Låget er forsynet med antidryp.

 

Noget om PET: Genanvendt plast er fremtiden

Vi kender alle sammen problemet med en enorm ophobning af plastik i vores verdenshave. Et problem, som kun ser ud til at blive større, hvis vi ikke bliver bedre til at genanvende plastik, som typisk bare ender i skraldespanden.

Det er her PET kommer ind i billedet, som en nyt initiativ, der efterhånden vinder indpas hos mange producenter og samtidig er et stigende krav fra forbrugere. Vi ser større og større interesse for denne form for genanvendeligt plast.

Processen bag PET

Kort fortalt, så er processen med at genanvende PET-plastik som følger:

En forbruger køber en vare i PET-emballage. Forbrugeren bruger indholdet og smider til sidst emballagen ud til skrald. Herefter indsamles emballagen, den bliver rengjort, hakket i småstykker (granuleret) for til sidst at blive smeltet, inden den igen benyttes i en ny produktion af fx flasker og dåser.

Et godt alternativ

PET (recycled PET) er derfor en alternativ ressource til fx olie og giver en væsentlig reduktion af CO2 aftrykket i naturen. Den stigende efterspørgsel kræver endvidere, at der kommer fokus på skraldesystemer, samt at flere og flere producenter kan tilbyde deres varer i PET emballage. Alt sammen tiltag, som den almindelige forbruger efterhånden er vant til, men som også bliver en større del af fødevareproduktion mm.

Er PET fødevaregodkendt?

PET er indtil videre den eneste genanvendte plasttype, der er godkendt til fødevarer. Det er derfor ideelt for fødevarevirksomheder, som lægger vægt på at bidrage til den grønne økonomi og som ønsker, at emballagen også er en del af et mere bæredygtigt image.

Vi vil rigtig gerne rådgive dig mod en mere bæredygtig løsning til dine produkter og har stor viden inden for området. Vi kommer gerne ud til dig og præsenterer, hvilke muligheder for bæredygtig emballage, som vi kan tilbyde.

Mere information
access all
Emballage 335 gram
Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2022. Alle rettigheder forbeholdes