Bipollen på menuen
Bipollen på menuen

Bipollen på menuen

På lager
Varenr.
1571
149,95DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Bipollen er for de fleste mennesker under de nordlige himmelstrøg, et forholdsvist ukendt produkt. Men når man går tilbage i tid og længere ud i verden, så er og har bipollen været et skattet produkt.

Gennem pollen/propolis projektet i Danmarks Biavlerforening har mange danske biavlere fået øjnene op for værdien af bi pollen og er begyndt at indsamle og sælge det. Udfordringen har imidlertid været, hvad vi, som biavlere fortæller til vores kunder, om hvordan kan man bruge bipollen i madlavningen.

Bi pollen er imidlertid en hel skatkiste af gode næringsstoffer, smagsoplevelser og farvespil. Mange køkkenchefer eksperimenterer nu med smagen af bi pollen i det gastronomiske køkken. Her bidrager bi pollen til smag og farver, der varierer med årtiden og de blomster, som bierne trækker på. Som kosttilskud er bipollen også værdi-fuld. Undersøgelser viser, at man kan leve på en kost alene på bi pollen og vand. Ydermere er der undersøgelser, der understøtter at bi pollen også indeholder stoffer, der styrker immunforsvar m.v.

Charlotte og hendes bror har været i køkkenet og lege og har forsøgt med denne bog, at give læseren et indblik i, hvad bi pollen er og samtidig give nogle forslag til anvendelse både som kosttilskud og som ingrediens i forskellige retter.

Bogen er derfor delt op i en videns-del og en kalejdoskopisk opskrifts-del. der i højere grad er tiltænkt som inspiration. end som en fuldt udforsket opskriftssamling.
Håber du bliver nysgerrig efter at tage med videre ind i bogens univers med bipollen på menuen.
Bogen er på 80 sider med store flotte billeder.

Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2022. Alle rettigheder forbeholdes