Birøkt-teknikker 2
Birøkt-teknikker 2 birøkt-teknikker 2

Birøkt -teknikker 2

På lager
Varenr.
1572
310,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

I 2019 udgav den norske journalist og forfatter Roar Ree Kirkevold første del af to-binds værket ”Birøkt – teknikker”. Nu er andet og sidste bind udkommet. Fælles for de to bind er, at Roar Ree Kirkevold dygtigt og inspirerende formidler den entusiasme og mangfoldighed der er indenfor biavlen i Skandinavien.

Målet med bogen er at være til inspiration, men også at få læseren til at tænke over, hvad man egentlig vil med bierne og biavlen. I første bind blev læserne præsenteret for 21 portrætter, mens vi i andet bind præsenteres for 25 nye portrætter - bl.a. fire fine portrætter af danske biavlere - som fortæller om norske, danske og svenske biavleres teknikker og tanker. Teknikkerne er vidt forskellige; nogle er ideologiske eller tankevækkende, andre er driftstekniske og mere praktiske.

”Birøkt –teknikker 2” er en virkelig interessant og meget inspirerende fortsættelse af bind 1. Det er meget givende at læse beretningerne om de forskellige teknikker og få et indblik ind i en verden, hvor biavl ikke bare er biavl, og hvor honning ikke bare er honning.

Om forfatteren: Roar Ree Kirkevold er norsk journalist og forfatter. Han har i mere end 25 år skrevet om norsk og international biavl for blandt andet det norske fagtidsskrift Birøkteren og har desuden udgivet flere bøger med bier som tema. Sammen med sin kone Liv, driver han en mindre hobby-bigård.

Bogen er på norsk, men let læst.

448 sider og fyldt med illustrationer og flotte fotos.

Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2021. Alle rettigheder forbeholdes