Candipolline Gold foderdej 12 kg

På lager
Varenr.
1336
545,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Candipolline Gold - fremragende til efterårs, og forårs-fodring

Giv dine bier den allerbedste start

Konceptet med Candipolline Gold er at fodre bierne med sukker, tilsat et proteintilskud. Pollen bidrager som den mest komplette kilde til proteiner, og det betragtes som grundstammen i biernes føde.

Fodring af bier med proteinrigt sukker resulterer i højere forårsproduktion, øgning i bifamiliens tilvækst og en nedsættelse af følsomhed overfor sygdomme som for eksempel Nosema. Samlet set reduceres familiernes dødelighed markant. Fodring med Candipolline Gold medfører, at bierne klarer sig bedre, får opbygget en god og sund beholdning af foder og familien viser øget sundhed og vitalitet gennem hele sæsonen.

Anvendelsen af pollen i biernes ernæring kræver, at den skal være steril for at undgå spredning af sygdom, og den skal blandes med sukker under lave temperaturer for at undgå nedbrydning af proteiner og tab af vitaminer. Den lave temperatur under fremstillingen giver desuden længere holdbarhed og foderdejen bevarer den bløde konsistens over tid.

Candipolline Gold har gennemgået en fuldstændig og sikker sterilisering af pollenet ved gammastråling. Candipolline Gold er et "komplet foder", hvor de vigtigste elementer i foderet er sukker (nektar) og proteiner (pollen). Pollen indeholder vigtige vitaminer, fedtstoffer og mineraler – ingredienser der er vigtige for biernes stofskifte. For at øge proteinindholdet har Candipolline Gold tilsat æg- og mælkeproteiner og specifikke vitaminer, der hjælper i den vigtige yngelvækst.

Brugsanvisning:

  • Hvad: Det anvendes som et normalt drivfoder.
  • Hvornår: Candipolline Gold gives i det tidlige forår for at stimulere yngelsætningen, efter sidste slyngning og til aflæggere.
  • Hvordan: Lav et hul i posen og placer det ovenpå foderpladen i stadet. Det sikrer at foderet er midt i stadet, hvor chancerne for overlevelse er størst.

 

Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2024. Alle rettigheder forbeholdes