Hälsa från bikupan

På lager
Varenr.
1761
250,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet

Håndbogen til dig, der vil lære mere om råvarer fra bistaden, og hvordan de kan bruges til sundhed og hudpleje. Hvad er honning, bivoks, propolis, pollen, bibrød og royal gelé, og hvordan produceres de?

På en overskuelig og lærerig måde beskriver forfatterne, hvordan bierne i stadet producerer de nyttige råvarer, og hvordan biprodukter kan bruges af os mennesker.

Ved hjælp af bogens detaljerede opskrifter kan du lave dine egne salver, cremer, shampoo og sæber med råvarer fra bistaden og helbredende urter.

Bogen indeholder også en oversigt over æteriske olier til duft, og et omfattende kapitel om regler for fremstilling af kosmetik til salg.

Om forfatterne:

Alexandra De Paoli er urtelæge og journalist. Hun holder foredrag om lægeplanter og biprodukter og afholder kurser om urter og fremstilling af hudplejeprodukter i hele Europa. Alexandra deltager som urteekspert i tv-programmerne Örtskolan og Strömsö.

Lotta Fabricius Kristiansen er offentlig underviser inden for bier, biavl og bestøvning. Hun holder foredrag og underviser om biavl i mange forskellige sammenhænge. Hun har skrevet flere bøger om biavl og produceret undervisningsmateriale til biavlerorganisationer og til et bredt interesseret publikum.

Mere information
Mærker Tappernøjestadet
Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2024. Alle rettigheder forbeholdes