Lysform - høj engel

På lager
Varenr.
FS423
334,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Form-diameter: 5,5 cm
Silikonevægt: 0,740 kg
Voksvægt: 0,115 kg
Lys højde: 16 cm
Lys diameter: 5,5 cm

Brug væge nummer 9

Silikoneforme er lavet af fleksibel og holdbar silikone med plastiske egenskaber, der muliggør gentagen brug. Inden formen fyldes med flydende voks, anbefales det at spraye den med silikonespray. Silikone er også et konserveringsmiddel for skimmelsvampen og en faktor, der letter fjernelse af færdiglavede stearinlys.

De mange forskellige tilbudte former giver dig mulighed for at lave stearinlys til enhver lejlighed.

Færdige stearinlys af bivoks kan frit dekoreres med ganske populær decoupageteknik eller naturprodukter, såsom kaffebønner osv. Færdiglavede stearinlys kan sprayes skånsomt med silikonespray som vil give det en glans. Du kan også tilføje duftende olier eller farver til flydende voks for de ønskede effekter. Stearinlys gør en unik dekoration såvel som en original gave til familie og venner.

Du kan lave et lys af bivoks i nogle få enkle trin. Nødvendige varer:

  • Siliconeform
  • Væge af passende tykkelse, tilpasset til lysets størrelse (jo større lys, jo tykkere er vægen)
  • Elastik
  • Tandstikker
  • Silicone spray (valgfrit)

1. Klargøring af formen
Støber du stearinlys med et kompliceret mønster, bør du sprøjte det indvendigt med silikonespray, det bliver nemmere at fjerne det færdige lys fra formen. Klip derefter den passende længde af vægen (den skal være længere end formen) og træk den gennem midten af formen - den skal være stram. Næste skridt er at sætte elastikker rundt om formen. Til sidst stikkes tandstikkeren ind i enden af vægen og stram den godt.

2. Hældning af voksen i formen
Opløs voksen i en gryde (gerne rustfri eller aluminium). Flydende voks skal have en passende temperatur på ca. 60°C. Hæld voksen langsomt i formen, så den når alle fordybninger. Hærdningstiden for voksen afhænger af størrelsen på silikoneformen.

3. Fjernelse af lyset fra formen
Når voksen har sat sig, fjernes elastikkerne. Åbn formen og tag forsigtigt lyset ud. Fjern derefter tandstikken og skær vægen i bunden og lad ca. 1 cm stå øverst på stearinlyset.

Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2024. Alle rettigheder forbeholdes