Lyson skrællevoks-smelter

På lager
Varenr.
1744

Med 1 meter langt bord. Et alsidigt værktøj baseret på en rustfri stålramme der garanterer holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion.

17.980,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Bordet er designet til flere formål, men den grundlæggende er skrælning af rammer. Derudover har den funktionen at opvarme dem, hvilket gør det nemmere at adskille voksen fra rammen. Du kan også bruge bordet til at smelte voksen fra rammerne, hvilket gør, at de senere kan forarbejdes til separat voks.

Bordet drives af en standard 230V spænding og har en samlet effekt på 2,3 kW. Den består af en opvarmet bund med en effekt på 170 W, et varmedæksel med en effekt på 2000 W og en ventilator med en effekt på 30 W. Takket være dette, sikres en jævn og effektiv opvarmning.

Bordindsatsen har perforeringer i hele bundens længde, hvilket muliggør let tømning af den rensede voks. Bordet er desuden udstyret med en skinne, der justerer bredden indvendigt, så det tilpasses til forskellige typer stel. Benene er pulverlakerede og udstyret med hjul, så det nemt kan flyttes.

Bordet har også en 6/4" klapventil i rustfrit stål for nem tømning af tanken.

Styringsprocessen udføres ved hjælp af MHC-01 temperaturregulator til den opvarmede bund og en mekanisk regulator med kapillar til varmedækslet. Dette sikrer præcis temperaturstyring og justering til et specifikt behov.

Bordets indvendige mål er 1000 mm langt, 500 mm bredt, 425 mm højt i siderne og 475 mm højt i midten. Bordets samlede højde uden låg er 860 mm, hvilket gør det ergonomisk og behageligt at bruge.

Takket være den solide konstruktion, og fremstillingsmaterialer af høj kvalitet, gør det bordet pålideligt i det daglige arbejde i mange år.

Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2024. Alle rettigheder forbeholdes