Uparret dronning med Tappernøje parringsstade
Uparret dronning med Tappernøje parringsstade Uparret dronning Uparret dronning med Tappernøje parringsstade Uparret dronning med Tappernøje parringsstade Uparret dronning med Tappernøje parringsstade

Uparret dronning med Tappernøje parringsstade

På lager
Varenr.
2022-1
Normalpris 284,00DKK 250,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
Spørgsmål til produktet

Vi har sammensat et godt tilbud til dig. En uparret dronning - som altid fra nogle af landets bedste dronningeavlere - og et Tappernøje parringsstade. Vælg mellem løst eller fast foderrum. Til parringsstadet medfølger lister og dækplade.

Parringsstadet er udviklet af Bihuset i samarbejde med dronningeavlerne Svend Sejr, Ivan Nielsen, Anders Peter Blæsild og Jakob Germundsson.

Dronningen

Dronningens kvalitet har afgørende betydning for bifamiliens trivsel. I Bihuset har vi derfor altid dronninger, der kommer fra de bedste dronningeavlere i Danmark. Dronningeavlerne indgår i Danmarks Biavlerforenings testpanel, og de dronninger du finder hos os, er blandt de bedste i de tests som gennemføres.

I år (2022) har to af vores dronninger taget første- og andenpladsen i Danmarks Biavlerforenings seneste test af brugsdronninger.

Dronninger sendes med Post Nord for egen risiko og Bihuset erstatter ikke dronninger som ikke kommer frem eller er døde ved for sen levering.

Parringsstadet

Stadet imødekommer mange af de mangler, der har været ved de stader, der i dag findes på markedet. Efter mange års erfaringer med parringsstader,har de omtalte dronningeavlere bragt deres ønsker og ideer til det perfekte stade, videre til os. Det nye parringsstade opfylder alle de forslag til forbedringer, som dronningeavlerne har haft.

  • Stadet bruger samme lister som både Segeberg og Kielerkasser, og er derfor fuldt kompatibelt med disse.
  • Lister falder ikke ud, når du fylder bier i fra bunden.
  • Dækpladen ligger helt fast, så der ikke kommer bier oven på pladen, når det vendes på hovedet
  • Stadet er udformet så de nemt kan stables.
  • Flyvehullet er placeret under stadet og trukket lidt tilbage, for at sikre mod røveri fra andre bier eller hvepse.
  • Der er en fast bundplade, der kan skydes frem og tilbage. På den måde kan du sikre at kun bier kan passere, tillade dronningen passage eller helt lukke for flyvehullet.
  • Der medfølger en plast-drejeskive hvis du ønsker at have flyvehullet foran på stadet. Drejeskiven giver samme mulighed for at styre adgangen som med bundpladen. Du skal selv bore hullet med et 10 mm bor
  • Fingergreb i låget gør det nemt at åbne.
  • Stadet har samme mål som Kieler- og Segebers-stadet og kan stables sammen med disse.

Det nye parringsstade fås i to versioner:

» Version 1 har fast foderrum, hvilket giver mere plads til foder. Det er en stor fordel, hvis parrings- stadet skal stå ude i længere tid, f.eks. i forbindelse med øparring.

» Version 2 har løst foderrum, som giver mulighed for at sættes ekstra lister i stadet.

Mere information
Mærker Tappernøjestadet
Spørgsmål til produktet
© Bihuset. 2017-2022. Alle rettigheder forbeholdes